„Aasta linnamaastur 2021“

2021.02.04

Ühendkuningriigis tegutsev hinnatud maastikusõidu ajakiri „4x4 Magazine“ nimetas Subaru XV 2021. aasta linnamaasturiks. See on Subaru XV jaoks teine kord ajakirja poolt aasta linnamaasturi tiitel pälvida.

Arvukalt maailma tipptootjate nelikveolisi sõidukeid katsetava ajakirja „4x4 Magazine“ toimetaja Alan Kidd lausus Subaru XV kohta: „See on üks kõige ohutumatest autodest, mis on tavateel nobe ja maastikul tõeliselt võimekas.“

Ringo Rahumeel Subaru Nordicust kommenteeris: „Meil on tõesti hea meel XV järjekordse tiitlivõidu üle. Subaru XV on hinnatud sõiduk, mida selle omanikud aastast aastasse ja kilomeeter kilomeetri järel jätkuvalt armastavad ja usaldavad. Meie kliendid teavad, et tänapäevaste standardite järgi tähendab Subaru omamine ühe kõige ohutuma, võimekama ja usaldusväärsema autoga sõitmist.“

Järjekordne võit oma kategoorias kinnitab Subaru pühendumust autode tootmisele, mis tänu oma püsivale nelikveosüsteemile on turvalised, võimekad ja usaldusväärsed.

Libedatel linnatänavatel ning konarlikel ja mudastel metsavaheteedel ühtviisi enesekindel XV ühendab Subaru legendaarse maastikuvõimekuse ja maanteesõidu mugavuse. See sobib ideaalselt aktiivse elustiili harrastajatele, nädalavahetustel perega ettevõetavateks reisideks või lihtsalt argipäeva sõitudeks – maksimaalse viietärnise Euro NCAPi ohutushinnangu saanud XV pakub mõnusat ja turvalist keskkonda kogu perele.