poolest

Lisaks boksermootoritele ja nelikveole eristuvad Subaru mudelid kõrge järelturuväärtuse poolest. Nii on see aastaid olnud Põhjamaades, kuid leiab laialdaselt kinnitust ka mujal maailmas.

Pärast rohkem kui 2000 erineva mudeli hindamist tunnistas Põhja-Ameerika organisatsioon ALG (Automotive Lease Guide) Subaru parima järelturuväärtusega automargiks 2021. aastal. Lisaks pälvis neli Subaru mudelit esikoha oma klassi lõikes.

Parima järelturuväärtusega kaubamärgiks on Subaru nüüdseks nimetatud lausa viis korda: selle au osaliseks on saadud 2016, 2017, 2018, 2019 ja nüüd ka 2021. a. osas.

„Autoostjad valivad Subaru üha uuesti turvalisuse, usaldusväärsuse ja kõrge järelturuväärtuse pärast,“ sõnas Subaru of America juht Thomas J. Doll. „Kliendid teavad, et Subaru sõidukid on töökindlad ning asjaolu, et oleme nii mitmel korral hinnatud järelturuväärtuse poolest parimaks vaid kinnistab klientide rahulolu.“

Lisaks parima automargi tiitlile nimetati neli Subaru mudelit oma klassi parimaks. Impreza triumfeeris klassis „Kompaktne“, Forester võitis parima tiitli klassis „Kompaktmaastur“, Subaru Crosstrek (Euroopas tuntud kui Subaru XV) oli võitja segmendis „Väike kompaktmaastur“ ja WRX oli parim sportautode seas.